Offerte aanvragen

Welkom bij Alslide.nl

Alle mogelijkheden voor aluminium schuifdeuren. Dat is Alslide.nl. We bieden een breed scala aan mogelijkheden in types en bijbehorende mogelijkheden. Of het nu gaat over het ontwerp, maatvoering of de afwerking. Bij Alslide.nl vindt u altijd de juiste aluminium schuifpanelen voor uw veranda of terras.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Bij vragen kunt u vrijblijvend
contact met ons opnemen!

Neem contact met ons op

Aluminium schuifdeuren op maat

Alslide.nl maakt de keuze voor aluminium schuifdeuren en panelen zo gemakkelijk mogelijk. Altijd de juiste oplossing voor de beste prijs. Natuurlijk zijn er altijd situaties waarbij de standaardoplossingen niet passen. Of u hebt heel specifieke wensen. Twijfel niet om contact op te nemen met de specialisten van Alslide.nl. Graag maken wij een aanbieding die precies past bij uw wensen. Precies op maat, zodat de aluminium schuifdeuren naadloos aansluiten bij uw wensen en situatie.

Een veranda of terrasoverkapping wordt steeds vaker gezien als een extra woonruimte. Buiten en toch binnen. Bij alle weersomstandigheden de perfecte plek om even tot rust te komen; heerlijk te relaxen. Samen met familie of familie. U geniet van het uitzicht van de eigen tuin, weer of geen weer. De aluminium schuifdeuren van Alslide.nl laten de omgeving binnen. En houden meteen de wind en regen binnen. Een heerlijk gevoel van comfort. De glazen schuifwanden zijn eenvoudig toe te passen. Op de vloer wordt een platte rail gemonteerd. Aan de bovenzijde schuiven de deuren door een geleider. Ook gemaakt van hetzelfde aluminium. Stijlvol afgewerkt, net zoals de deuren zelf.
De schuifwanden zijn voorzien van gelagerde wieltjes. Deze zijn gemonteerd in een aluminium profiel. Onzichtbaar en werken geruisloos. Wat belangrijk is: de deuren schuiven heel licht door de geleiderrails. In een handomdraai schuift u de deuren op de plaats. Bij ideale weersomstandigheden schuift u de deuren net zo makkelijk weg. De deuren verdwijnen als een pakket in de hoek van het verblijf. U geniet optimaal van het zomerweer.
Heerlijk flexibel. Wanneer het ’s avonds afkoelt schuift u de deuren gewoon weer op de plaats. Alle mogelijkheden om tot in de late uurtjes te genieten van het buitenleven. Maximaal comfort met de Alslide.nl aluminium schuifdeuren.

Inspireer uzelf en verken de mogelijkheden

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Alslide.nl heeft inmiddels tal van projecten gerealiseerd. Doe alvast inspiratie op met de ervaring van Alside.nl aluminium schuifdeuren.

Bekijk onze projecten

Direct een offerte aanvragen

Heeft u een interessant project voor ons? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u graag met de beste keuzes.

    Contactgegevens

    Type product

    Bezorggegevens